pil-web-03

Knudsen Køling A/S

Hos Knudsen Køling er de store papirbunker nu erstattet af fleksibel planlægning og elektroniske dokumenter.

 

Knudsen Køling tog PreCom Service Edition i brug 2010 og anvender i dag løsningen i hele serviceforretningen. Løsningen er fuldt integreret til Knudsen Kølings ERP-system og lønsystem.

Papirbunkerne forsvandt og blev erstattet af realtidsplanlægning og realtidsregistrering i PreCom SE. Kommunikationen til kunderne foregår elektronisk med en høj kvalitet i såvel servicedokumentation som fakturering.

Knudsen Køling leverer service til sine kunder 24/7 og har on-line overvågning hos flere af deres kunder. Alarmer generer serviceopgaver i PreCom SE, hvorefter vagtteknikere rykker ud. En pålideligt og altid tilgængeligt system er derfor et ufravigeligt krav fra Knuden Køling.

Knudsen Køling anvender tablets og smart phones som enheder hos den enkelte kølemontør, som muliggør opsamling af elektronisk signatur i forbindelse med kundens godkendelse af det leverede servicearbejde.

Knudsen Køling er en erfaren producent og produktudvikler af køle-/frostmøbler til detailhandlen i Danmark og en række andre lande.

 

Easysoftonic