pil-web-03

Key2Mobility’s supportafdeling står til rådighed, når I har brug for det

 

Tekniske konsulenter såvel som forretningskonsulenter står klar til at svare på dine spørgsmål, rådgive dig i brugen af PreCom SE eller hjælpe dig med tekniske problemer.

Vore konsulenter kan også tilgå jeres løsning centralt eller tilgå den enkelte mobile klient, uanset hvor denne befinder sig. På denne måde er dit spørgsmål eller problem løst hurtigt og effektivt.

Skal vi kunne tilgå den mobile klient er det nødvendigt, at I downloader vort kommunikationsprogram. Hent vores support app på knappen nedenfor og følg anvisningerne.

 

hent-support-app-01

 

Skal der ske opdateringer af PreCom SE, klares dette nemt og sikkert. Opdateringen vil ske gennem PreCom SE Remote Update, som er løsningens automatiske opdateringssystem. Ændringer og opdateringer sendes automatisk ud til alle mobile brugere.

Vi tilbyder en serviceaftale (SLA) med vore kunder. Denne aftale sikrer, at jeres organisation hele tiden har en optimal brug af jeres serviceløsning.

Alle henvendelser til vor supportafdeling kvitteres med en modtagerapport. Når arbejdet er udført og godkendt af jer, fremsender vi en servicerapport på arbejdet, så jeres organisation kan følge med i, hvad vi leverer i forhold til den serviceaftale, som jeres virksomhed har indgået med Key2Mobility.

Bruger af PreCom SE kan logge ind på vores supportområde og registrere kald og forespørgsler. Har du endnu ikke fået et brugernavn til dette område, skal du blot kontakte os.

Vi anvender naturligvis selv PreCom SE i forbindelse med styring, planlægning og gennemførsel af vore supportopgaver!

Login til vores support område:

Easysoftonic